Siyaset:
banner175
Tin: Tarihin çöplüğüne gömülecekler
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Denizli İl Başkanlığının düzenlediği Ocak ayı daraltılmış İl danışma toplantısında gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
 
Milletvekili Şahin Tin toplantıda yaptığı konuşmasında, “Yüzümüze gülüp arkamızdan kuyu kazan küresel güçlere karşı Türkiye’nin tavrı nettir” dedi. Şahin Tin; “Türkiye’yi kıskananlar çok fazla. Büyümemizi ve güçlü olmamızı istemiyorlar. Her yerden ve her şekilde saldırıyorlar. 15 Temmuz hain darbe girişiminde milli iradenin yani milletimizin yanında olduğunu yüzümüze söyleyenler arkasını döndüğünde utanmadan keşke darbe başarılı olsaydı diye biliyorlar. Biz bunların hepsini biliyoruz. Hainleri de destekçilerini de hangi el tarafından organize edildiklerini de çok iyi biliyoruz. Türkiye bugünlere kolay gelmedi. Büyük mücadeleler verildi. Bizlerde daha çok çalışmamız ve mücadele etmemiz gerekiyor. Memleket davamıza daha da sarılmamız gerekiyor. İç ve Dış tehditlere karşı birlikte karşı koymaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliğini muhafaza etmek için yılmadan ve yorulmadan bu terör şebekeleri ve onları yönlendiren karanlık odaklarla mücadele etmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Anadolu toprakları bin yıldır çetin bir mücadelenin içinde. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar vatanımızı bölemeyecekler, kardeşliğimizi bozamayacaklar ve terör eylemleriyle bizi yolumuzdan döndürmek isteyenler tarihin çöplüğüne gömülecekler” dedi.
 
TAŞLI YOLLARDAN GEÇTİK
 
AK Parti’nin kurulduğu ilk günden beri zorlu ve çetin mücadelelerden geçtiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “Her dönem önümüze engeller çıkartıldı. Darbe girişimleri, krizler, kaoslar, e-muhtıralar, parti kapatma davaları ve daha nice engellemeler. Ülkemizin hızlı yükselişini durdurmak ve devrim niteliğinde düzenlemeleri engellemek için her yola başvurdular. Ancak milletimizin desteğiyle Ak Parti her türlü tehditlere rağmen çok önemli hamleler yaptı. Bu noktaya kolay gelinmedi. Tehditlere rağmen büyük işler başardık. Çok taşlı yollardan geçtik fakat milletimizin başını asla öne eğdirmedik. Bu davanın yürüyüşünde aynı safta yan yana yer aldığımız tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
ANADOLU TOPRAKLARINDA ÖMER HALİS DEMİR’LER BİTMEZ
 
Tarih boyu her dönem hainlerin olduğunu ve onlara da hak ettikleri dilden cevap veren kahraman yiğitlerinde olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Anadolu topraklarımız kahramanlıklarla dolu bir tarihi barındırıyor. Üstat Necip Fazıl’ın dediği gibi “Kim var dendiğinde ben varım” diyen nice kahramanlarımız var bizim. Bizde Ömer Halis Demir’ler bitmez. Çünkü bu topraklarda demir yumruklu imanlı nesiller var. Memleketini son nefesine kadar savunacak nice korkusuz kahramanlarımız var. Ülkemize ihanet konusunda yarışan FETÖ ve diğer terör şebekeleri kahpece saldırılar düzenleyerek bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Oysa Çanakkale’de, İstiklal harbinde ve 15 Temmuz’da bu millet cesaretini, mertliğini ve vatanperverliğini çok net ortaya koydu. PKK’ya YPG’ye ya da adı her ne olursa olsun terör örgütlerine silah ve mühimmat desteği verenlerin insanlığa ihanetlerini artık dünya biliyor. Suriye’de akan kan, kardeşlerimizin kanı, bu akan kanı durdurmak insanlık vazifesidir. Ülkemizi tehdit eden terörün kökünü kazımak için o bölgede kaynağında mücadele etmek kaçınılmazdır. Onun için bugün Fırat Kalkanı harekâtımız dosta güven düşmana korku salıyor” dedi.
 
VESAYET ODAKLARI TARİH ÇÖPLÜĞÜNE GÖMÜLECEK
 
Anayasa değişikliğine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye’de yerli ve milli bir yönetim sistemini hayata geçirmek için bir süreç başlattık. Partili Cumhurbaşkanlığı modelini de içinde barındıran yeni sistem ile artık vesayet odakları tarih çöplüğüne gömülmüş olacak. Millet iradesinin egemen olduğu bir anayasayı ülkemizin bekası için oluşturmak zorundayız. Her yerden saldırı halindeyken anayasa değişikliğinin zamanı olmadığını söyleyenler bilsinler ki, Gazi Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk kurtuluş savaşı devam ederken, düşmana karşı savaşırken, meclisi topladı, kanunlar çıkardı, kararlar aldı ve ardından Cumhuriyeti kurdu. O günden bugüne hiçbir fark yok. Bugün o tarihte yaşanan mücadelenin farklı bir versiyonuyla karşı karşıyayız. Bugün yeni bir istiklal mücadelesi veriyoruz. Artık sorun yumaklarıyla boğuşan bir ülke olmaktan Türkiye’yi kurtarmanın vakti gelmiştir. Dikta rejim sisteminin önünü tamamen kapatıyoruz ve koalisyonlar dönemini de elimizin tersiyle itiyoruz. Kanunları yapma yetkisi yine Meclisimizde olacak. Gençlerimizin seçilme yaşını 18’e indirilerek siyasete katılımını kolaylaştırıyoruz. Darbe anayasasından kurtularak, kalıcı istikrarı ve güveni Anayasa’daki bu değişiklikle getirmiş olacağız. Yeni yönetim sistemi Yeni Türkiye olacak” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku