Siyaset:
banner175
Türkiye'nin tarihini yeniden yazıyoruz
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla açıklama yaptı. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Denizli Milletvekili olarak girdiği Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, 2. Yasama dönemine başlamanın heyecanını yaşadığını belirten Şahin Tin, “1. Yasama döneminde Türkiye Büyük Millet Meclisi 128 birleşim gerçekleştirmiş ve Bin 107 Saat 52 dakika çalışılmıştır. Meclise gelen tasarı ve tekliflerden 92 tanesi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek kanunlaşmış ve toplamda 53 Bin 902 sayfalık tutanakla bu dönem tarihe not düşülmüştür. Ben de 1.107 saat 52 dakikalık mesainin hemen hemen tamamına iştirak etmiş olmanın huzurunu yaşıyorum. Yeni yasama döneminde de milletimin üzerime yüklediği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye gayret göstereceğim” dedi.
 
DENİZLİ ÖNEMLİ HİZMETLER ALDI
 
TBMM 1. Yasama döneminde Denizli’ye önemli hizmetlerin yapılmasına aracı olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Denizli, sanayisi, tarımı ve turizmi ile Ege’nin en önemli illerinden biri... Bir milyon insanımızın geçimini sağladığı bu topraklarda, yaşam standartlarının daha da iyileştirilmesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çardak OSB ve Makine İhtisas OSB oluşturulması gibi yeni sanayi merkezlerinin kurulması başta olmak üzere bu sektörlerin sorunlarının çözümü için çaba sarf ettik. Bu noktada Sayın Bakan’ımız Nihat Zeybekci ve diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte kentin önemli kazanımlarında pay sahibi olmanın gururunu yaşıyorum. Başta ticaret hayatında girişimcilere önemli mali destekler içeren yasal düzenlemelerin gerçekleştirilmesine ön ayak olduk. Enerji sektöründe yeni adımların atılması için yol haritaları belirledik. Tarım sektöründe desteklerin yanında yeni yatırımlara da kolaylık sağladık. Sağlık ve eğitim alanında yürüyüşümüzü daha da güçlü hale getirdik” dedi.
 
“DURMADAN YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ”
 
Türkiye’nin yükselişini engellemek için dış güçlerin ve onların maşa olarak kullandıkları yapıların ellerinden geleni yaptıklarına işaret eden Şahin Tin, “Biliyorsunuz ülkemiz yakın zamanda büyük bir tehditle karşı karşıya geldi. Yine birileri, Türkiye’nin büyümesini engellemek için maşalarını yani FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ gibi terör unsurlarını kullanmaya kalkıştı. Ancak bu hainler, gereken cevabı aldılar. Umarım kimse bundan sonra halk iradesini hesaba katmadan plan yapmaya çalışmaz. Bu vesileyle Türkiye tarihinin yeniden yazıldığı bir dönemde “Vekili” olmaktan gurur duyduğum aziz milletimize şükranlarımı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Malumunuz olduğu üzere ordumuz, Suriye topraklarında bir operasyona girişti. Bu operasyonun amacı, ülkemizi sınırın öteki tarafından tehdit eden terör unsurlarının temizlenmesi... Bu operasyon, aynı zamanda bölgede Türkiye’nin onayı alınmadan hiçbir adım atılamayacağı gerçeğinin dünyaya ilanı niteliği de taşıyor. Kahraman askerlerimizin tehditleri bertaraf ederek, sağ salim ailelerinin yanına dönmelerini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bütün bu yaşananlar gösteriyor ki; Türkiye’nin bölgesinde güçlü olması gerekiyor. Aynı zamanda islam alemi de ülkemize umut bağlamış durumdadır. Hedefimiz bellidir. 2023’te Güçlü Türkiye’yi inşa etmiş olacağız. Boşa geçirecek bir dakikamız bile yok. Düşmanlarımızın planlarını boşa çıkaracağız. Allah’ın izniyle bunu hiç kimse engelleyemeyecek” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku