Siyaset:
banner175
'Vali Bey bir gün Denizli'den gidecek ve biz arkasından el sallayacağız”
Denizliguncel.com’un telefonla ulaştığı CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ın koltuğunu düşünerek törenlere katılmadığını söyledi. Valilerin devletin temsilcisi olduğunu ve buna göre davranması gerektiğini söylerken, “Partiler değişir ama valiler devlettir, kalır. Şu anda iktidar olan partiye şirin görünmek için böyle davrandığını düşünüyorum. Vali Bey’in Mustafa Kemal’e şahsi bir kini olduğunu sanmıyorum. Ancak bugünkü düzen bunu gerektiriyor. O da düzene uyuyor. Ankara’dan talimat gelse bu törenlere önce kendisi koşarak gelir” dedi.
 
“38 yaşındayım ve bugüne değin 16 valinin değiştiğini gördüm” diyen Basmacı, “Bu benim gördüğüm 17’nci Denizli valisi. Ve biliyorum ki o da buradan gidecek ve biz arkasından el sallayacağız. O gidecek biz yine Atamıza sahip çıkacağız, yine bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Vali Ahmet Altıparmak’ın katılmamasına sosyal medya hesapları üzerinden de böyle tepki verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku