Siyaset:
banner175
Yeni başkanlar hızlı başladı
Honaz, Çivril ve Serinhisar’da yeni adaylar başkan olurken; Tavas, Kale, Acıpayam, Çameli ve Babadağ’da mevcut başkanlar güven tazelemişti.
Diğer ilçeler için ise takvim işlemeye devam ediyor. AK Parti Genel Merkezi ile istişarelere devam eden AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz yaptığı yazılı açıklamada 6 ilçede daha başkan adayları’nın belirlendiğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.
Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu zaman zaman bayrakların el değiştirebileceğini, asıl önemli olanın da partiye ve halka hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Filiz; Güven tazeleyen ve görevine devam eden ilçe başkanlarının’da;  yeni göreve gelen ilçe başkanlarınında büyük bir heyecan ve şevkle çalışmalarına ve ziyaretlerine başladığını belirtti.
 
AK Parti millete hizmet partisidir
Kongreleri biten ve göreve başlayan ilçe başkanlarını ve önümüzdeki günlerde yapılacak kongrelerle göreve başlayacak ilçe başkanlarını hızlı bir çalışma temposu’nun beklediğini belirten başkan Filiz devamla şunları söyledi:
“AK Parti makam ve mevki partisi değildir, AK Parti millete hizmet partisidir. Biz bu düstur ile hareket ediyoruz ve partimizde yaşanan bayrak değişimlerini yeni ve taze kan olarak nitelendiriyoruz . Birlik ve beraberlik içinde kongrelerimiz devam ediyor. Bizim ve arkadaşlarımızın önümüzdeki süreçte sorumlukları ağır ve oldukça önemli. İlçe başkanlarımın ve teşkilatlarının bu görevlerin üstesinden başarı ile geleceklerine inancım sonsuz. Ve görüyoruz ki seçilen arkadaşlarımız “Bismillah” diyerek kongrenin hemen ertesi günü STK, esnaf  ziyaretlerine ve vatandaşlarımızla istişarelere başlayarak yoğun çalışma temposunun startını vermişler.
 
AK Parti yeni İlçe Başkanları göreve hızlı başladı.
Göreve başladıktan sonra ilçelerindeki Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere , esnaf ziyaretinde bulunup sorunları dinleyen ilçe başkanları Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla hasbihal ettiler.
 Yeni İlçe başkanları; “ Gayemiz ilçemizdeki vatandaşlarımızın şahsında bu Millete hizmet edebilmektir. Bu doğrultuda biz AK Partili Siyasetçiler olarak her daim olduğu gibi bundan böyle her gün aranızda olacağız. Dertlerinizi çözüm mercilerine ulaştırarak halledilmesi yolunda emek sarf edeceğiz. Telefonlarımız ve kapımız her zaman sizlere açık. Taşın altına elimizi fazlasıyla koyacağız, üzerimize düşeni layıkıyla yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Rabbim bizlerin yardımcısı olsun” dediler.
Halkın teveccühüyle karşılanan yeni ilçe yönetimleri; Sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisi olacaklarını, görüş ve düşüncelerine önem vererek sivil toplum kuruluşlarıyla istişare edeceklerini de dile getirdiler. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku