Siyaset:
banner175
Yücel Güngör çocuklarla iftar yaptı
Yeni Nesil Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırladığı “Çocuk İftarı” programına AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Kadın Kolları Başkanı Feride Dükel Kabadayılar ile birlikte katıldı. 
 
Orucunu çocuklarla açan Başkan Güngör, “İftar soframızın bereketi Yeni Nesil Eğitim ve Dayanışma Derneği’ndeki çocuklarımızın güler yüzleriydi. 23 Nisan coşkusunu minik yavrularımız ile birlikte paylaştık. Yarına umut olan çocuklarımızın her birini sevgiyle kucaklıyorum” dedi.
 
“TBMM’NİN AÇILIŞININ 102. YILI VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda miniklerle birlikte orucunu açan Başkan Güngör çocukların bayramını kutlayarak "Milli egemenliğimizin simgelerinden Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümü olan bugün, tarihimizdeki en önemli günlerinden biridir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü yarınlarımızın aydınlık yüzü çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmet anıyorum” şeklinde konuştu.
 
“ÇOCUKLARIMIZIN İFTAR HEYECANINA ORTAK OLDUK”
Ramazan ayı boyunca toplumun her kesimi ile iftarda bir araya gelen Başkan Güngör, bu sefer orucunu çocuklarla birlikte açtı. 
 
Yapılan etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirten Başkan Güngör, “Yeni Nesil Eğitim ve Dayanışma Derneği’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen etkinliğe katıldık.  İftar boyunca çocuklarımızın oruç açma heyecanına ortak olduk. Geleceğimizin umudu yavrularımızla bir arada olmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Ramazan ayı yardımlaşma, paylaşma gibi duyguların toplum üzerinde daha da zirve yaptığı, milletimizi bir arada tutan kardeşlik bağlarımızı perçinleyen müstesna günler arasındadır. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tekrar kutlarım” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku