Siyaset:
banner175
Zeybekci'nin ismi iyiden iyiye zikrediliyor
Hürriyet’in deneyimli Ankara muhabirleri Nuray Babacan ve Gizem Karakış’ın imzasını taşıyan haberde Zeybekci ismindn kesin olarak bahsedildi:
 
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gece AK Parti genel merkezinde çalıştı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, cumartesi günü açıklanacak 40 il ile ilgili son çalışmayı Erdoğan’a sundu. Erdoğan’a İstanbul’un ilçeleriyle ilgili yapılan çalışma da anlatıldı. AK Parti saha çalışmaları, SMS anketleri ve temayül yoklamasında öne çıkan isimler üzerinden yeni bir anket daha yaptı. Bu son anket sonuçları da Erdoğan’a sunuldu.
 
İZMİR SÜRPRİZİ: NİHAT ZEYBEKCİ
İzmir için adı geçen Mahmut Özgener’in aday olmak istemediğine dair son yaptığı açıklamalar, bu konuda yeni bir arayışı gündeme getirdi. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci’nin adı ön plana çıktı. Zeybekci de öneriye sıcak bakınca ismi kesinleşti. Zeybekci’nin İzmir’den sonuç alamaması durumunda eski görevine dönmesinin önünde engel yok. İzmir için eski milletvekili ve İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de adı geçiyordu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku