Siyaset:
banner175
Zeybekci'ye İzmir'de miting gibi karşılama
Zeybekci’nin İzmir’e Ak Parti İl Başkanlığı’na geleceğinin duyurulmasından sonra, başta gazeteciler ve vatandaşlar parti binası önünü doldurmaya başladı.
 
Zeybekci’nin gelmesiyle sloganlar atılmaya başlandı. Zeybekci toplantı salonuna geçti ancak kalabalığın çoğunluğu dışarıda kaldı. Kalabalığa coşkulu bir konuşma yapan Zeybeekci, “İnşallah 31 Mart Akşamı Kordon’da zeybek oynacağız” dedi.
 
Zeybekci konuşmasında; "Önce İzmir, önce İzmirli, önce İzmir'in geleceği. Önümüzdeki 4 ay boyunca Allah'ın izniyle İzmir'de sıkılmadık el bırakmayacağız, girilmedik, fethedilmedik gönül bırakmayacağız. Allah'ın izniyle son nefesimize kadar İzmirdeyiz artık. İzmir'de bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İzmir'de bugüne kadar makus talihi değiştirmeye var mıyız? Hiç kimsenin İzmir'i kendi ideolojisine alet etmesine müsaade etmeyeceğiz. Önümüzdeki günlerde hazırlıklarımız bittikten sonra her ilçede, her mahallede sokakları bir bir yürüdüğümüzü göreceksiniz. Allah'ın izniyle İzmir hizmetkar belediyecilikle tanışacak. Bunu sizlere beraber yapacağız. İzmir'i layık olduğu yere getireceğiz. Bundan sonra beraber çok yorulacağız. Ayaklarımızın altı şişene, ellerimiz nasır tutana kadar. Şundan emin olun; çalışma tempomuzla ilgili 'ya bu adam yorulmak bilmiyor mu, uykusu gelmiyor mu, hiç dinlenmez mi' dedirteceğim size. Ona göre eşinizle çocuğunuzla bunu şimdiden konuşun" dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
bekilli 5 yıl önce

2014 seçimlerinde bekilli de zeybek oynayacaktın olmadı. cavur izmir damadı beğenmez izmir'de hayatta kazanamazsın.

Misafir Avatar
Hakan 5 yıl önce

izmir'liler oğlana ne kız verirler nede oy çok zor.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku