banner175
2021-2022 DESECURE-DEGİAD Basketbol Turnuvası sona erdi
#HepBirAradaHepBirPotada sloganıyla DEGİAD üyelerinden oluşan 14 takım ve 112 sporcu ile gerçekleştirilen turnuva boyunca süren heyecan fırtınası Pazar günü gerçekleştirilen KAYINÇOLAR – GOODFELLAS takımları arasındaki final müsabakası ile tamamlandı.

 
ŞAMPİYON KAYINÇOLAR
Tam bir heyecan fırtınası şeklinde geçen ve seyredenlerin hop oturup hop kalktığı son saniyeye kadar nefes nefese geçen final müsabakası KAYINÇOLAR takımının 37-35 üstünlüğü ile sona erdi. Şampiyon olan Çağlar Kolbaşı, Mustafa Koltuksuz, Cemal Başeren, Tolga Akçil, Kemal Sarıkaya, Mesut Can Arslan, Mehmet Bayam, Nevzat Kaya’dan oluşan Kayınçolar Takımı’na kupasını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan takdim etti.
 

KUPA TÖRENİ
Diğer dereceleri alan Turnuvanın ikincisi GOODFELLAS, Turnuvanın üçüncüsü THE EIGHT MEN, Dostluk Kupası Şampiyonu HANGOVER, Dostluk Kupası İkincisi KİNG BROTHERS, Turnuvanın Sayı Kralı Atıl Bozbıyık, Üçlük Yarışı kazananı Mustafa Yalın, En Değerli Oyuncu (MVP) Tolga Akçil’e kupalarını ve madalyalarını DEGİAD Yönetim Kurulu üyelerinin takdim ettiği gün sonunda turnuva sona ermiş oldu.

 
Turnuvada kupa alan tüm takımları ve ödül alan tüm oyuncuları tebrik eder;  2021-2022 DESECURE-DEGİAD BASKETBOL TURNUVASI Şampiyonu Kayınçolar Takımını kutlarız.
 
Turnuvamıza katılan tüm oyunculara, izleyicilere ve sponsorlara teşekkür ederiz.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku