banner175
Abalı Denizlispor Teknik Direktörü İldiz: 'Yaşadığım duyguları parayla alamayız'
Kariyerinde daha önce Kardemir Karabükspor'u 2, Malatyaspor'u da 1 kez Süper Lig'e taşıyan deneyimli teknik adam, "Denizli'de her taraf bayraklarla donatılmış. Şehirde ilgiden gezemiyorum. Bu güzel duyguları hiçbir paraya satın alamazsınız. Daha önce de böyle mutluluklara şahit olmuştum. Şimdi sıra Denizli'ye geldi. Bu camia, bu taraftar, bu halk ve bu şehir en iyisini hak ediyor" dedi. 
 
Takımın başına 9'uncu haftada Osman Özköylü'nün yerine geçtiğini hatırlatan deneyimli teknik adam, "Buraya geldiğimde kulüpte karışıklıklar vardı. Durum aslında hiç de iç açıcı değildi. Futbolcular antrenmana çıkmamış, seyirci küsmüş, bir kaos ortamı bulunuyordu. Çok ciddi bir geçiş dönemi yaşadık. Yoğun bir çalışma ortamına girdik. Yönetimin ve taraftarlarımızın bize inanması, takım olarak üzerimizde itici bir güç oluşturdu. Kazanarak ilerledikçe oyun prensiplerimiz oturmaya başladı. Maçlarımızı da kapalı gişe oynamaya başladık. Camianın kenetlenmesi başarıyı beraberinde getirdi" yorumunu yaptı. 
 
Futbolcularının kendilerinden istenileni sahaya yansıttığını vurgulayan İldiz, "Denizlispor son 9 yılda kümede kalma mücadeleleri vermişti. Böyle bir takıma başka bir hedef koymak, yukarılara baktırmak hiç kolay değildi. Bunu başardık diye düşünüyorum. Yönetim, primleri günü gününe ödemeye çalıştı, taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu bütünlük de bizi üst sıralara taşıdı. Sahada ne oynamamız gerekiyorsa oynadık. Taktik disiplinimizden taviz vermedik ve bugünlere geldik" diye konuştu. Hazırlıklarını sürdüren Ege ekibinde Tahacan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku