banner175
Alperen 2,24 atladı, altın madalya aldı
Alperen Acet, 40 yıl aradan sonra yüksek atlamada Türkiye'ye Balkan Şampiyonluğu getirdi. Bulgaristan'ın Stara Zagora kentinde 21-22 Temmuz'da düzenlenen 71. Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası'na 18 ülkeden sporcular katılırken, Türkiye 5 altın, 6 gümüş, 8 bronz olmak üzere toplam 19 madalya kazandı.
 
Denizlili 20 yaşındaki milli atlet Alperen, elde ettiği dereceyle şampiyonada en son 1978 yılında 2.20 metre atlayan Ekrem Özdamar'dan sonra Türkiye'ye altın madalya getiren isim oldu. Şimdi de gözünü Avrupa Şampiyonası'na çeviren Alperen, 7-12 Ağustos tarihlerinde Berlin'de yapılacak Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda kürsüye çıkmayı hedeflediğini söyledi. Başarılı sporcunun antrenörü Cavit Ceylan, "Türkiye ve Balkanlar'ın ardından Avrupa'da da zoru başarmak istiyoruz" dedi.
DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku