banner175
Alperen Acet, Avrupa beşincisi oldu
Avrupa Atletizm Şampiyonası erkekler yüksek atlama finalinde mücadele eden 20 yaşındaki Denizlili milli sporcu Alperen Acet, müsabakayı beşinci sırada noktaladı ve Avrupa beşincisi oldu.
 
Almanya'nın başkenti Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen şampiyonada erkekler yüksek atlama finalinde 20 yaşındaki Alperen Acet, müsabakayı beşinci sırada tamamladı. En son 1958 yılında  Stockholm'deki şampiyonada finale Çetin Şahiner çıkmıştı.
 
Alperen, 2.19 ve 2.24'ü geçtikten sonra geldiği 2.28'de üç hakkında da başarısız oldu ve finalden Ukraynalı Andriy Protsenko ile paylaştığı beşincilik derecesiyle ayrıldı. Yüksek atlamada altın madalyayı ise 2.35 ile en iyisini tekrar eden Alman Mateusz Przybylko kazandı.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku