banner175
Alperen Avrupa şampiyonu oldu
Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası düzenlendi. Genç Kadınlar ve Erkekler kategorisinde Fenerbahçe’nin iki şampiyonluğu ile tamamlanan turnuvada sarı lacivertli mayoyu terleten Denizlili Milli Sporcumuz Alperen Acet, yüksek atlama dalında 2.15’lik atlayışı ile Avrupa Şampiyonu oldu.

ALPEREN ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR
Tecrübeli Antrenör Cavit Ceylan’ın gözetiminde turnuvaya hazırlanan Acet, geçtiğimiz yıl İspanya’nın Castellon kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda da 2.10’luk derecesiyle şampiyonluğa ulaşmaya başarmıştı. Ulusal ve uluslararası arenada kazandığı zaferlerle ülkemizi gururlandıran Acet, kendisine güvenenlere ve destek olanlara teşekkür ederek her turnuvada en iyisini yapmak için çalıştığını söyledi.

CAVİT CEYLAN: “HEDEFİMİZ TÜRKİYE REKORU”

Alperen’in başarısından dolayı açıklama yapan Antrenör Cavit Ceylan: “Alperen ile birlikte harika bir sezon geçirdik. Planladığımız hedeflere elde edilen derecelerle ulaşmış olduk. Bundan sonraki ilk hedefimiz 2.26 olan Türkiye rekorunu kırmak olacak. Alperen’i ülkemize yaşattığı gururdan dolayı tebrik ederim. Bu yola çıktığımıdan beri Denizli halkı her zaman yanımızda oldu. Destekleriyle her zaman yanımızda olan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

İBANOĞLU: “ALPEREN HER TURNUVADA TECRÜBESİNİ ARTTIRIYOR”
Milli Atlet Alperen Acet’in elde ettiği başarılarla bir kez daha Denizlilileri gururlandırdığını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Alperen’in katıldığı her şampiyonada tecrübesini arttırdığını belirtti. Başarılı sporcunun ailesine ve Antrenör Cavit Ceylan’a teşekkür eden İbanoğlu, Alperen’in bundan sonraki turnuvalarda başarılarını sürdüreceğine inandığını söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku