banner175
Amatör kulüplere Büyükşehir desteği sürüyor
Denizli’de spor yapmayan kalmayacak sloganıyla, 7’den 70’e her yaş grubuna spor yapma imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Denizli’yi amatör sporların başkenti yapma hedefiyle amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda amatör spor kulüplerine yapılan toplam 900.000 TL’lik maddi yardım programının üçüncü etabı Tavas ilçesinde gerçekleştirildi. Projenin Beyağaç, Kale ve Tavas ilçelerini kapsayan bölümünde, 19 kategoride faaliyet gösteren 7 amatör spor kulübüne toplam 58.750 TL maddi destek sağlandı. Tavas Düğün Salonunda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve amatör spor kulüpleri katıldı.


 
“Gençlere ayrı bir önem veriyoruz”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Belediyeler yol, altyapı, bina, asfalt, kaldırım, arıtma tesisi yapar. Tabi ki bunları yapmaya yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bunlardan daha önemlisi ise gelecekte bayrağı devralacak, ülkenin sahibi olan gençlerimize ayrı bir önem ayrı bir değer vermemiz, onları değişik imkanlarla geleceğe hazırlamamızdır. Bu noktada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkanımızı seferber etmek için gayret gösteriyoruz” dedi.
 
“En büyük servet gençliktir”
 
Hayalindeki gençliği anlatan Başkan Zolan, “Her gencimiz mutlaka bir spor dalıyla uğraşsın. Aynı genç sanat ve kültürle de uğraşsın. O çocuklarımız sanatla kültürle ve sporla uğraştığında özgüvenli olacaktır. Başka ülkenin gençleri ülkemizdeki ve Denizlimizdeki gençlere imrensin istiyoruz. İnşallah bu yolda hep birlikte yürüdüğümüzde hedefe erken varacağız. Bu ülke bu bayrak bu vatan bu gençler bizim. En büyük servet petrol ve altın madenleri değil, yetişmiş donanımlı gençlere sahip olmaktır. Gençliğimizin değerini bilmek, sahip çıkmak ve kaybetmemek adına her türlü imkanı seferber etmemiz gerekiyor. Bu noktada her alanda çalışıyoruz” diye konuştu.
 
“Centilmenlik esas olacak”
 
Başkan Osman Zolan, sporun centilmenlik içerisinde yapılması gerektiğine vurgu yaparak “Bugün bizim için çok güzel bir gün. İnşallah bundan sonra gençlerimizle birlikte güzel günler göreceğiz. Ama centilmenlik esas olacak. Bu noktada örnek olacağız. Futbol maçlarında kalıcı olan dostluklardır. Bunu hiçbir zaman unutmamak gerekir. Bu hafta amatör kulüpler arasında finaller var. İnşallah kardeşçe geçecek. Kurallar çerçevesinde mücadele ederek herkes yeteneğini ortaya koysun ama sonrasında da inşallah kol kola girip o sahadan çıkmasını hep beraber başaralım” ifadelerini kullandı.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku