banner175
Amatör spor kulüplerine destek sürüyor
Denizli’de geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit rol oynayan amatör spor kulüplerini her yıl destekleyen Büyükşehir Belediyesinin bu yıl başlattığı 900.000 TL’lik maddi yardım programı Çivril ilçesi ile devam etti. Çivril, Baklan, Çal ve Bekilli’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine verilecek destek programı Çivril Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, davetliler ve amatör spor kulüpleri katıldı. 
 
“Denizli’de yaşan herkese spor yapma imkanı sunacağız”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetlerine katılan spor kulüplerine teşekkür ederek, “Hedefimiz Denizli’de yaşayan her çocuğumuza spor yapma imkanı sunmak. Büyükşehir olarak spor tesisleri anlamında büyük yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Tesis anlamında her türlü imkanı sunmayı arzu ediyoruz. Denizli’de 27 branşta spor yaptırıyoruz. Tüm sporlarımızı ücretsiz olarak gençlerimizin hizmetine sunuyoruz.  Sağlıklı bir gelecek, sağlıklı bir nesil için spor yapan bir gençliğe sahip olmak istiyoruz” dedi.
 
“İmkanlarımızı seferber edeceğiz”
 
Spor yapmak isteyen her yaş grubundan vatandaşa her türlü sporu yapma imkanı sunacaklarını söyleyen Başkan Zolan, “3 yıl önce göreve geldiğimizde ‘Denizli Merkez’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ dedik. Denizli Merkez’de amatör spor kulüplerimize nasıl yardım ediyorsak, ilçelerdeki kulüplerimize de aynı yardımı yapıyoruz. Biz biliyoruz ki burada amatör kulüplerde yöneticilik yapan arkadaşlarımız, ailelerine ayırmaları gereken parayı burada gençlerimizin futbol oynaması için harcıyorlar. Bizimde bu arkadaşlarımıza bir nebze katkımız olsun istedik” diye konuştu.
 
Çivril’e kapalı yüzme havuzu müjdesi
 
Çivril’de hayata geçirecekleri kapalı yüzme havuzuyla ilgili müjde veren Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Çivril’de yeni bir tesisimizin de temelini atacağız. Çivril’de kapalı yüzme havuzu sözü vermiştik. İhalemizi gerçekleştirdik kısa bir süre içerisinde de temelini atıp Çivrilli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. İstiyorum ki Denizli amatör sporların başkenti olsun. En çok spor yapan insan Denizli’de olsun.”
 
“Amatör kulüplerimize yardımlarımız artarak devam edecek”
 
Amatör spor kulüplerine yardımlarını artırarak devam ettirdiklerini belirten Başkan Zolan, “Eğer bu desteğimiz sizleri bir nebze olsun ileriye götürecek ve mutlu edecekse bizde kendimizi mutlu addederiz. Bütün kulüplerimize güzel bir sezon temenni ediyorum. Sporun dostluk, kardeşlik çerçevesi içerisinde yapılır hale gelmesini arzu ediyorum. Ben gençlerimize sahip çıkan, emek veren katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Gençlerimizi yasaklarla sınırlamanın bir anlamının olmadığını düşünüyorum. Yeter ki biz onlara iyiyi seçebilme imkanı sunalım. Çivril, Baklan, Çal ve Bekilli’de spora destek veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku