banner175
Amatör spor kulüplerine malzeme desteği
09-15 Ekim tarihlerinde Amatör Spor Haftasını kutlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, hafta kapsamında Amatör Sporlara desteğini sürdürüyor. Denizli’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda İlimizdeki 164 spor kulübüne malzeme dağıtıldı.
 
Programa; Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, spor kulübü temsilcileri, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende halk oyunları ekibi tarafından bir gösteri sunuldu.
 
Programda konuşan Vali Hasan Karahan; Denizli’nin her konuda olduğu gibi sporda da güzel işler yaptığını, bundan sonra hep birlikte daha da güzel işler için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Sporun toplumsal hayatta bir ihtiyaç olduğunu sözlerine ekleyen Vali Karahan, malzemelerini alan Spor Kulübü Temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vali Karahan’ın konuşmasının ardından, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Denizli’de faaliyet gösteren 164 spor kulübüne alınan yağmurluk, eşofman, çanta, tişört, şort gibi spor malzemeleri kulüp temsilcilerine teslim edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku