banner175
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı finali Denizli'de
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları Denizli'de düzenlenecek. 05-06 Ağustos tarihlerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde yapılacak müsabakalarda 60 sporcu yer alacak. Kabak, Türk ve Kara kategorilerinde yarışacak sporcular arasında genel klasmanda ilk 3’e giren sporculara Denizli Kupası verilecek. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarının ardından 60 sporcudan 30’u finallere yükselmeye hak kazanacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Türk Spor Oyunları Komplesi'nde düzenlenecek etkinlikler 05-06 Ağustos tarihlerinde saat 14.30’da başlayacak ve tüm vatandaşlara ücretsiz olacak.
 
Başkan Osman Zolan'dan davet
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nun düzenlediği birçok önemli organizasyonun Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi'nde yapıldığını söyledi. Tesisin ulusal ve uluslararası alanda bir çok spor karşılaşmasına ev sahipliği yapabilecek kapasitede olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bu hafta sonu, nesilden nesile geçerek bizlere miras kalan ata sporlarımızın yaşatılmasına katkıda bulunmak ve burada onları vatandaşlarımızla birlikte izleyebilmenin mutluluğunu yaşayacağız. Ben tüm hemşehrilerimi bu hafta sonu, ev sahipliği yapacağımız bu güzel organizasyona davet ediyorum." 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku