banner175
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası'na Denizli damgası
Ankara, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa, Denizli ve Balıkesir’den sporcular Türk parkurunda mücadele etti. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Asbaşkanı Levent Talha Suluoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, A Grubu ayağını Balıkesir’de gerçekleştirdiklerini, şampiyonaya 12’si kadın olmak üzere toplam 95 sporcunun katıldığını söyledi.
 
DENİZLİ’DEN 7 ERKEK 1 KADIN SPORCU!
Denizli Atlı Okçuluk Kulübü yarışmaya 8 sporcu ile katıldı. Türkiye genelinden yarışmaya katılan 12 kadın sporcudan biri olan ve Denizli’yi temsil eden Gizmo Ajans Yöneticisi Jale Namlı performansı ile göz doldurdu. Denizli’nin tek at üzerinde ok atabilen kadın sporcusu olan Jale Namlı, yarı finallere kalamasa da atışları ve at sürüşü ile ayakta alkışlandı. Bunun yanı sıra Denizli Veteriner Hekimleri Odası Başkanı olan Türkay Berberoğlu yarı finallere adını yazdıran Denizlili tek sporcumuz olarak tüm Denizli’yi gururlandırmayı başardı. (Mericulukus.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku