banner175
Balkan Şampiyonası'ndan Denizli'yi gururlandıran iki madalya
15-16 Haziran 2019 tarihleri arasında Makedonya’da düzenlenen Judo Yıldızlar Balkan Şampiyonası’na Denizli Büyükşehir Belediyespor damgasını vurdu. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı sporcusu Mehmet Ali Akıncı  +73 kg klasmanında tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı ve altın madalyayı kazandı. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un diğer madalyası ise Judo Takımı sporcusu Ayşe Naz Özdemir’den geldi. Özdemir, Bayanlar 36 kg kategorisini 2. olarak tamamladı ve gümüş madalya almaya hak kazandı.  
 
Başkan Osman Zolan’dan tebrik
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Makedonya’da Denizli’yi ve Türkiye'yi temsil eden sporcuları kutlayarak, “Ay yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandıran şampiyon sporcumuz Mehmet Ali Akıncı ve Ayşe Naz Özdemir’e yürek dolusu teşekkürlerimi iletiyorum. Denizlimiz örnek tesisleri ile başarılı sporcular yetiştirmeye devam edecek” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku