banner175
Başkan Osman Zolan, şampiyonlarla buluştu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ve Türkiye'yi yurtdışında başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı ve ailelerinin katıldığı programa katıldı. Çamlık Mesireliği'nde düzenlenen buluşmaya, Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Teke, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Denizli Judo İl Temsilcisi Murat Aydoğmuş, Avrupa kupa ve şampiyonalarında madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları ve aileleri katıldı. 
 
Sağlıklı ve başarılı bir gelecek için
 
Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür ederek, bu desteklerle judonun Denizli'de çok yol kat ettiğini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, spora verdikleri önemden bahsederek, sağlıklı ve başarılı bir gelecek için bunun şart olduğunu söyledi. Denizli ve Türkiye'yi gerek yurt içinde gerekse yurtdışında başarıyla temsil eden sporcularla gurur duyduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, onların başarısının kendilerini de mutlu ettiğini sözlerine ekledi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku