banner175
Başkan Osman Zolan: Yeni zafer ve başarılara imza atacağız
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Denizli Atatürk Stadyumu'nu inceledi. Stadyumda çalışan işçilerle bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan’a, Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Asbaşkan Ramazan Erbil ve beraberindekiler eşlik etti. Kulüp Başkanı Ali Çetin, stadyumun yenilenmiş görünümüyle Denizli'ye yakışır bir hale geldiğini ifade ederek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Çetin, “Geçmişten bugüne ne zaman bir sıkıntımız, derdimiz olsa bizlere asla kapısını kapatmayan, her türlü zorlukta camiamızın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.
 


"Denizlispor'u her zaman markamız bildik"
 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, yeşil-siyahlı renklerin en büyük tutkusu olduğunu belirterek, "Denizlispor'u her zaman markamız bildik ve elimizden geldiğince destek olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz" dedi. 16 Ağustos’ta Galatasaray karşılaşması ile yeni sezona başlayacak Denizlispor'a başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, "Bizler her zaman olduğu gibi yine tribünde yerimizi alıp takımımızı tüm hemşehrilerimizle birlikte var gücümüzle destekleyeceğiz. Denizlisporumuzun yeni sezonda da yeni zafer ve yeni başarılara imza atacağına inanıyorum. Takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku