banner175
Bisikletin şampiyonu Denizli'den
Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2017 faaliyet programında yer alan sezounun ilk yarışı hafta sonu 650 sporcunun katılımı ile Alanya’da yapıldı. İlimizi  Master Kategoride Hakan Yıldırım, Ramazan Erken, Halil Emre, Büyükler Kategorisinde; Salih Altın, Halit Armağan, Muhammed Çakın, Gençler Kategorisinde ise Mehmet Erken, Süleyman Urcu ve Emre Bayram başarıyla temsil etti.
 
 
DENİZLİLİ PEDALLAR YARIŞA DAMGA VURDU
 
Master kategoride yarışan Hakan Yıldırım, ilk gün yapılan  45 km mesafeli yol yarışını 1 saat 9 dakikada tamamlayarak Türkiye birincisi oldu. İkinciliği tekerlek farkıyla Bolu'dan Volkan Arslan üçüncülüğü ise Ankara adına yarışa katılan Serkan Polat elde etti. Bu kategoride ilimizi temsil eden bir diğer başarılı sporcumuz Ramazan Erken 5. olarak klasmanda yer aldı. Takım Klasmanında ise Denizli Bisiklet Takımı Türkiye İkincisi oldu.
 
Ikinci gün yapılan 26 km'lik Kriteryum yarışında ise yine sporcumuz Hakan Yıldırım, Antalyaspor adına yarışa katılan Turgay Germen'in ardıdan ikinci olurken, üçüncülüğü Bolu Bisiklet Takımından Volkan Arslan elde etti.
 
79 sporcunun katıldığı Gençler Kategorisinde Süleman Urcu 7. , Mehmet Erken 8.  olurken; 112 sporcunun katıldığı Büyükler kategorisinde Halit Armağan 20. , Muhammed Çakın ise 30. olorak ilimizi başarıyla temsil etti.
.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku