banner175
Büyükşehir'de masa tenisi turnuvası heyecanı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının geleneksel hale getirdiği masa tenisi turnuvasının üçüncüsünü yapıldı. Çalışanların kurum içi iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek, ayrıca personeli spor yapmaya teşvik etmek amacıyla tüm daire başkanlıklarının yer aldığı masa tenisi turnuvasına katılım yoğun oldu. Turnuvaya Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 17 daire başkanlığının oluşturduğu 25 takımda toplam 100 personel katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu'nda yapılan turnuva oldukça heyecanlı geçti. Turnuvanın yarı finalinde İtfaiye Dairesi Başkanlığı A takımı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı B takımı; Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile de Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı eşleşti.
 
Turnuva iki gün sürdü
 
Rakiplerini eleyen İtfaiye Dairesi Başkanlığı A takımı ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı finalde karşılaştı. Bilgi İşlem Dairesi'nin birinci olduğu turnuvada, İtfaiye Daire Başkanlığı A takımı ikinci, Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanlığı üçüncü, İtfaiye Dairesi Başkanlığı B takımı ise dördüncü oldu. Büyük heyecana sahne olan ve 2 gün süren turnuvanın tamamlanmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku