banner175
Büyükşehir Kış Spor Okul kayıtları başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz ve kış olmak üzere yıl boyu Denizlililere ücretsiz olarak sunduğu Denizli Büyükşehir Belediyesi Kış Spor Okulları kayıtları başladı. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Kış Spor Okulları kapsamında bu dönem atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba gibi branşlarda ücretsiz eğitim verecek. Spor yapmak isteyen vatandaşlara tercih edecekleri branş için gerekli olan malzemeler de yine ücretsiz olarak sağlanacak. Kayıtlar ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Spor Merkezi ile Merkez Spor Salonu yanında bulunan Spor Merkezinde yapılacak.
 
Spor tesisi yatırımları devam edecek
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’ye modern spor tesisleri kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, bu yıl kent merkezi ile ilçelere toplamda 7 yüzme havuzu kazandıracaklarını ifade etti. Kapalı yüzme havuzu tesislerinde sadece yüzme sporu değil diğer pilates ve zumba gibi salon sporlarının da yapılacağını kaydeden Başkan Zolan, "Denizli'de yaşayan tüm vatandaşlarımız istediği spor branşını yapması için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kış Spor Okullarının tamamen ücretsiz olduğunu kaydeden Başkan Zolan, tüm hemşehrilerini spor yapmaya davet etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku