banner175
Büyükşehir'den anlamlı turnuva
Anlamlı bir spor organizasyonuna daha imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Taekwondo Turnuvası düzenliyor. 15 Temmuz darbe kalkışması sırasında gazi ve şehit olan güvenlik güçleri ile vatandaşlar anısına düzenlenen turnuvaya Denizli, Aydın, Isparta, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak olmak üzere 7 ilden taekwondocular katılacak. Sporcular; minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde dereceye girmek için mücadele edecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu turnuva 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 12.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonunda başlayacak. 30 Ekim 2016 Pazar günü ise saat 10.00’da Atatürk Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda yarı final ve final karşılaşmaları yapılacak. Minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler ve ödüller verilecek. İlk kez organize edilen turnuva gelecek yıllarda da düzenlenerek geleneksel hale getirilecek.
 
15 Temmuz her platformda anlatılacak
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, spor alanında da birçok önemli yatırım ve etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu turnuvanın ayrı bir anlamı olduğunu kaydetti. Yedi ilden gelecek onlarca sporcunun 3 farklı kategoride madalya kazanabilmek için birbirleriyle mücadele edeceğini kaydeden Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu büyük organizasyon dolayısıyla 15 Temmuz Darbe Girişiminde hayatını kaybeden kahramanlarımızı anmak istedik. Bizler hain FETÖ’nün ihaneti karşısında halkımızın gösterdiği cansiperane kahramanlığı, her platformda anlatacağız, hatırlayacağız ve asla unutturmayacağız. Ben bir kez daha şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku