banner175
Büyükşehir'den ilçelerde ücretsiz spor kursları
Her platformda “Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de aynısı yapılacak” sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi ile açıkladığı ilçelerde ücretsiz spor kursları başlıyor. Proje öncelikli olarak Tavas, Çivril ve Honaz'da uygulanmaya başlayacak ve bu ilçelerde yaşayan kadınlar için ilk olarak ücretsiz pilates kursları düzenlenecek. 15 yaş ve üzerindeki tüm bayanların yararlanabileceği kurs kayıtları başlarken, başvurular ilçe belediyelerine yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "121 Dev Proje çerçevesinde açıkladığımız ücretsiz spor kurslarımızın ilk etabını Tavas, Çivril ve Honaz ilçemizde başlatıyoruz. Bu ilçelerimizde ücretsiz pilates kursları düzenleyeceğiz. 15 yaş ve üzerindeki tüm hanım kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi.
 
"Kadınların spor yapmalarına önem veriyoruz"
 
Planlı yaşamın sağlıklı beden ve beyinle gerçekleşeceğini, bunun da spor yapmaktan geçtiğini kaydeden Başkanı Zolan, "Özellikle hanım kardeşlerimizin spor yapmasına ayrı bir önem veriyoruz. Hayatımızın daha sağlıklı ve kaliteli geçmesine katkı sağlamak için bu kursları düzenliyoruz. Hanım kardeşlerimize spor yapacak imkanı sunmak bizim görevimizdir” diye konuştu.
 
İlçe programları
 
İki dönem halinde gerçekleştirilecek olan pilates kursları 4 ve 5 Ekim 2016’da başlayacak. Buna göre ilçelerde düzenlenen pilates programı ve yerleri şöyle: “Çivril, Salı - Perşembe Günleri saat: 10.00-11.00 arası Çivril Kapalı Spor Salonu. Tavas, Çarşamba-Cuma günleri saat: 09.30-10.30 arası Tavas Kapalı Spor Salonu. Honaz, Çarşamba-Cuma günleri saat: 09.30-10.30 arası Adil Akhan Ortaokulu Kapalı Spor Salonu.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku