banner175
Büyükşehir'den tüm ilçelere ücretsiz spor kursu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında hayata geçecek tüm ilçelerde ücretsiz spor kursu çalışması bir süre önce hayata geçti. Başkan Osman Zolan bu kapsamda Çivril’de düzenledikleri ücretsiz pilates kursuna katılan kadınlarla bir araya geldi. Çivril Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ile kursiyerler katıldı. Kar, kış demeden kursa katılan tüm kadınlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Zolan, “Burada sadece spor yapmıyor ayrıca birbirinizle tanışma ve kaynaşma ortamı da yakalıyorsunuz” dedi.
 


“Söz verdik yapıyoruz”

 
Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz her türlü imkanı sizlere sunmak için söz verdik.  Her verdiğimiz söz gibi bunları da yerine getirebilmek için gayret gösteriyoruz. Hanım kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz projeler hep başarılı oldu. Çünkü sizler bize daha fazla inandınız ve davetimize icabet ettiniz. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum.  Yapmış olduğunuz bu spor ileriki yaşlarda sizlerin sağlıklı bir yaşam sürmenize katkı sağlayacak.”
 
“Herkesin mutlu olması için çalışıyoruz”
 
“Denizli Merkez’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak” sözü ile yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Çivril’de herkesin mutlu olması için çalışıyoruz. Bireyler mutlu olursa Çivril mutlu olur, Denizli mutlu olur, Türkiye mutlu olur” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, eşofman ve tüm ana malzemeleri Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanan pilates kursuna katılan kadınlarla bir süre sohbet etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku