banner175
Çine'de çirkin saldırı
Bölgesel Amatör lig 8. Grup 6. Hafta da deplasmanda Çine Madranspor’a misafir olan Pamukkalespor’a çirkin saldırı.
 
Denizlidespor.com’un haberine göre Çine Stadında oynanan karşılaşmanın 0-0 bitmesiyle birlikte stadda bulunan taraftarlar, futbolcu ve teknik heyet yeşil siyahlı takıma saldırdı. Bir anda neye uğradını şaşıran Pamukkalespor kafilesi soyunma odasına gitmeye çalıştıysa orada bulunan görevlilerin saldırısı karşısında çaresiz kaldılar.



Emniyet güçlerinin yerinde ve zamanında müdahale etmemesi olayların büyümesine neden oldu. Daha sonra yetişen takviye kuvvetlerle olayı kontrol altına alan emniyet görevlileri misafir Pamukkalespor kafilesindeki yaralıları hastanaye götürerek gerekli müdahalalerin yapılmasını sağladı.
 
Hastanede yapılan muayene sonucu Semih Özad’ın sağ kaburgasında kırık olduğu, Osman Bağcı’nın basşında tavmaya bağlı olarak ezilme olduğu, Ümit Kılınç’ın ayağından yaralandığı kafiledeki diğer sporcu-yönetici ve teknik heyetin çeşitli yerlerinden yararlandıkları belirlendi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Gerçekler lütfen 7 yıl önce

haber eksik bir değil 3 futbolcu hastanelik oldu ayrıca yaralanıp hastaneye gitmeyen tedavisi takım tarafından yapılan futbolcular mevcut.yine bir ek denizliye dönünce ek olarak birde akciğerinde sorundan dolayı ameliyata alınan bir oyuncu mevcut. çine nin ayıbı olarak tarihe geçmiştir.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku