banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başarılı sporculara ödül
Toplu açılış töreni için Cuma günü Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli programında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizesinde son yıllarda Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında başarılı olmuş Denizlili sporcularla bir araya geldi.
 
ERDOĞAN SPORCULARLA TEK TEK İLGİLENDİ
6 kişilik listede, farklı branşlarda milli formayı giymiş ve önemli başarılara imza atmış isimler yer aldı. Sporcularla tek tek tanışan ve başarılarından dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Down Sendromlu Avrupa Şampiyonu Yüzücü Muhammet Tuğrul Şahin çiçek verdi ve uzun süre sarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sporculara ikişer cumhuriyet altını hediye etti.
 
İŞTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖDÜL ALAN SPORCULAR



Mehmet Batuhan Özdemir :  Karate       

17-19 Şubat 2017 tarihlerinde Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında Kata Milli Takımı ile kariyerinde ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.
Muhammet Tuğrul Şahin   : Yüzme
06-12 Kasım 2015 tarihlerinde İtalya’da yapılan Avrupa Down Sendromlular Yüzme Şampiyonasında Muhammet Tuğrul Şahin 3 kategoride 8 madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.
Alperen Acet :          Atletizm
Yüksek Atlama 2015 yılı Okul Sporları Dünya Şampiyonu, Eylül 2016’da İspanya’da Avrupa Gençler Şampiyon Kulüpler Kupasında Avrupa Şampiyonu, 2.16m ile Gençler Türkiye Rekoru ve Şubat 2017’de Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Balkan Şampiyonu oldu.
Recep Aydeniz :        Futbol Görme Engelliler
Milli takım ile 2016 Rio Paralimpik Oyunlarına katıldı. Milliler Olimpiyat 5.si oldu. B-1 Milli Takımı ile 2015 yılında İngiltere’de Avrupa Şampiyonu oldu.
Altınel Avcı   :          Basketbol İşitme Engelliler
2014 yılında Samsun’da düzenlenen U21 Dünya İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonasında Türk Milli Takımı ile Dünya İkincisi oldu.
Ahmet Bacak :          Okçuluk
2014 yılında Ermenistan’da Okçuluk Avrupa Şampiyonasında Büyük Erkekler kategorisinde Avrupa İkincisi oldu. 2014 yılında Çin’de Dünya Kupası yarışmalarında 704 puanla Türkiye Rekoru kırdı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku