banner175
DEGİAD Basketbol Turnuvası'na destek yağmuru
DEGİAD’ın bu yıl beşincisini düzenlediği DEGİAD-YÜKSEKÇITA OKULLARI Basketbol Turnuvası’na sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimleri sosyal medyadan turnuvada mücadele edecek takımlara destek mesajları paylaştı.
 
Denizli Genç İş İnsanları Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen DEGİAD-YÜKSEKÇITA OKULLARI Basketbol Turnuvası’na sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimleri sosyal medyadan turnuvada mücadele edecek takımlara destek mesajları paylaştı. Aralarında milli sporcular Melih Mahmutoğlu, Emre Belözoğlu, Cenk Tosun gibi isimler, Türk sporuna damga vurmuş Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, İbrahim Kutluay, Kerem Gönlüm ve Hüseyin Beşok gibi unutulmaz basketbolcular, Ahmet Kural, Erdem Baş, Taner Turan ve Ceyhun Fersoy gibi ünlü oyuncular, Can Gox, Ayhan Sicimoğlu gibi müzik insanları, Sergen Yalçın, Yılmaz Vural, Rüştü Rençber, Volkan Demirel, Evren Turhan gibi spor insanları, Okay Karacan, Arda Türkmen, Mehmet Yalçınkaya ve Doğa Çitçi gibi önemli televizyon dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek DEGİAD-YÜKSEKÇITA OKULLARI Basketbol Turnuvası’nda mücadele edecek takımlara başarı ve destek mesajlarını iletti. Degiadorg sosyal medya hesaplarından paylaşılan destek mesajlarında 1 Aralık’ta başlayan turnuvada mücadele eden 22 takıma esprili ve hoş göndermeler yer aldı. Kısa süre içerisinde yayınlandığı ilk andan itibaren başta İnstagram olmak üzere pek çok sosyal medya platformunda binlerce kişiye ulaşan destek mesajları büyük beğeni topladı.
 
“TURNUVAMIZ BİR MARKA HALİNE GELDİ”
DEGİAD Başkanı Hakan URHAN konuyla ilgili olarak bu yıl 5.sini düzenledikleri basketbol turnuvasının sadece Denizli’de değil, ülke çapında ses getirdiğini ve her yıl bir önceki yıldan daha iyi bir turnuva yaparak bu turnuvanın Denizli’de ve Türkiye’de bir marka haline geldiğini belirtti. Turnuva sürecince yine birbirinden ünlü isim ve sürpriz oyuncuların etkinliklerde boy göstereceğini ifade eden Urhan, DEGİAD - Yüksekçıta Okulları Basketbol Turnuvası’na katılan ve destek veren tüm DEGİAD ailesine teşekkürü bir borç bildiklerini söyleyerek sözlerine noktayı koydu.
 
DEGİAD SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ HEDEFİNDE
 Yıllardır birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan DEGİAD, bu sene de bu turnuva kapsamında sosyal sorumluluk projesi yapmayı hedefliyor. Basketbol kültürünü canlandırmak ve her bireyin yaşadığı çevrede eşit imkânlarla basketbol oynayabilmesini sağlamak amacıyla okullardaki ihtiyaç durumuna göre basketbol sahası ve potalar kurmak hedefleniyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku