banner175
Denizli Atatürk Stadı'na bakanlık desteği
Sezon başlamadan stadı yenileyen ve kapasite artırımı yapan Denizlispor’da Başkan Ali Çetin, Ekonomi, Eski Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Denizli Atatürk Stadyumu'nda yapılan ve devam eden çalışmalar ile ilgili Bakan Kasapoğlu’na bilgi verildi. Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, kısa sürede tamamlanan stadyum yenileme çalışmalarından ötürü Ali Çetin’i tebrik etti. Bakan Kasapoğlu, devam eden çalışmalara destek vereceklerini kaydetti.
 
Denizlispor, sezon başında stadın zeminini alçaltarak kapasiteyi artırmış ve maraton tribününü üzerini kapatmak için çalışma başlatmıştı. Zemin ve kapasite artırımı sezona yetişirken, maraton tribününün yapımı ertelenmişti. Toplamda 8 milyon lira harcayan Denizlispor, bu paranın 3 milyon liralık kısmını TFF’den almıştı. Bakan Kasapoğlu’ndan da maraton tribününün üzerinin kapatılması için destek istendiği belirtildi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku