banner175
Denizli Basket'in yabancı oyuncuları iddialı
DaVonte Lacy “Türkiye geldiğim için oldukça memnunum. Denizli ve Türkiye’den, yemeklerden oldukça memnunum. İyi bir stadımız var. Daha önce Türkiye’de bulunmadım. Ancak televizyondan gördüğüm kadarıyla Türk takımları hakkında bilgiye sahibim. Türk basketbolu hakkında güzel düşüncelere sahibim” diye konuştu.
 
Öte yandan aynı zamanda Ukrayna Milli Takım formasını giyen ve A Milli Basketbol takımımıza karşı mücadele eden Mishula “ Denizli’de olmaktan oldukça mutluyum. Teknik ekipten, kulüpten ve salonumuzdan memnunum. Türkiye geleli 4-5 gün oldu. Türk basketbolu hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim. Türkiye Milli Takımı’na karşı 3 defa oynadım. Buradaki basketbola ilgiden oldukça memnunum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku