banner175
Denizli'de Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen, Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde düzenlenen yarı final müsabakalarına, Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ankara, Eskişehir, İstanbul, Bursa, İzmir, Uşak, Denizli ve Balıkesir'den 40 dolayında kulüpten sporcuların katıldığı müsabakalarda Kabak, Türk ve Kara kategorilerinde yarışmalar yapılıyor. Genel klasmanda ilk 3’e giren sporculara Denizli Kupası verilecek.
 


Gelenekler yaşatılıyor
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlililerin geleneksel sporlara olan ilgisinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de geleneklerimizi yaşatmak, onları gelecek nesillere aktarmak için büyük çaba sarf ediyoruz" dedi. Öte yandan yarı final müsabakalarına katılan sinema oyuncusu Cemal Hünal, Başkan Osman ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku