banner175
Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Trabzonspor'un şampiyonluğuna kutlama gecesi
Trabzonspor’un Süper Lig şampiyonu olmasının ardından Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Nisch Restoran’da özel bir kutlama gecesi düzenledi. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Konak’ın öncülüğünde düzenlenen geceye, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Karadenizli iş insanları ve dernek üyeleri katıldı.

KONAK “ŞAMPİYONLUK HASRETİ SON BULDU”
Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Konak, yaptığı konuşmada Trabzonspor’da ter döken futbolcuların sezon boyunca gösterdikleri üstün performansla kupayı hak ettiklerini belirtirken büyük bir sevinç yaşadıklarını söyledi. Konak “Denizli’de yaşayan Karadenizliler olarak çok mutluyuz bu kupayı sonuna kadar hak ettik, hasret bitti, takımımız bizi onurlandırdı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu özel geceye katılan Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e ve Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik’te bir Trabzonlu olarak, Trabzonspor’un şampiyonluğundan büyük mutluluk yaşadığını belirtirken şampiyonluk getiren bordo-mavililere teşekkür etti.







 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Horozkent şampiyon
Denizli’nin kadın futbol ligindeki temsilcisi Horozkentspor, geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantiledi....

Haberi Oku