banner175
Denizli, Voleybol 2. Lig'e ev sahipliği yapıyor 

Denizli, "2020 Denizli Yılı" etkinlikleri kapsamında 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı’na ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda mücadele eden takımların teknik ekipleri, yöneticileri, müsabakalarda görev yapan hakemler ve gözlemciler, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği programda bir araya geldi. 

Servergazi Değirmen Restoranda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Denizli Voleybol İl Temsilcisi Sevinç Güngör katıldı. 

Değirmenci burada yaptığı konuşmada, 2020'nin Denizli yılı olarak ilan edildiğini hatırlatarak, "Bu yıl Denizli’nin tanıtımına biraz daha katkı sağlayalım, ulusal ve uluslar arası düzeyde farklı etkinlikler yapalım gibi bir yol haritası çizdik" dedi. 

BİRÇOK SPORTİF ETKİNLİKLER DENİZLİ'DE YAPILACAK
Bu kapsamda kültürden sanata, spordan eğitime pek çok faaliyet yapılacağını ifade eden Değirmenci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliğinde birçok sportif etkinlikleri de Denizli'de yapmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye Voleybol Federasyonu'na teşekkür eden Değirmenci, 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı’na katılan tüm takımlara başarılar diledi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü İbanoğlu ise, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, "Ümit ederiz ki bundan sonra da böyle güzel organizasyonlarla Denizli’de sizlerle birlikte oluruz" ifadelerini kullandı. 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncel
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku