banner175
Denizli'ye oto sporları yarış ve drag pisti geliyor
Denizlili gençlerin büyük özlem duyduğu motor sporları pisti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Denizli’ye geliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın Denizli için tanıtımını yaptığı 258 vizyon proje içinde özellikle motor sporu tutkunu gençlerin yüreğini ısıtacak bir proje vardı: Oto sporları yarış ve drag pisti…
 
GENÇLERİMİZ İSTİYOR
Denizli’deki spor yatırımları ile ilgili projelerini açıklarken "Oto sporları yarış ve drag pisti" müjdesini de veren Başkan Osman Zolan, “Sporla ilgili tesisleri, ihtiyacı olan her yere ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi. Oto sporları yarış ve drag pisti ile ilgili detaylar da veren ve gençlerden bu konuda yoğun bir talep aldıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Toplumun her kesimi ile görüşürken, gençlerimizin de istekleri oluyor. Bunlardan biri özellikle gençlerimizin talep ettiği oto sporları yarış ve drag pisti. Gençlerimizin güvenli şekilde drift, drag ve pist yarışları yapabilecekleri tesisi yeni dönemde inşallah Denizlimize kazandıracağız" dedi.
 

MERKEZ SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞI YENİLENECEK

Şehir merkezinde kalan ve eskimiş yapısıyla ihtiyaca tam olarak cevap veremeyen Merkez Spor Salonunun baştan aşağı yenileneceğinin müjdesini de veren Başkan Zolan, “Atatürk Bulvarı üzerindeki Merkez Spor Salonumuz yenilenerek modern bir spor kompleksi şeklinde halkımızın hizmetine sunulacak. Geleceğin sporcuları bu tesislerimizde yetişecek inşallah” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku