banner175
Denizlili bisikletçiler rüzgar gibi
Çanakkale’de 9-10 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Denizlili Bisikletçiler turnuvaya damgasını vurdu. Genç Erkekler A Ferdi ve Takım kategorilerinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonasında Ferdi klasmanda yarışan Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcusu Mehmet Erken ilk gün yapılan Zamana Karşı Yarışında birinci olurken, ikinci günde ise Yol Yarışında 2. Olmayı başardı. Gültepe Sağlık Meslek Lisesi’nden Süleyman Urcu ise dördüncü olmayı başardı.

BİSİKLETÇİLERİN BAŞARISI DEVAM EDİYOR
Ferdi müsabakalarda Mehmet Erken’in başarısı ile birlikte takım sporlarından da gelen dereceler göz doldurdu. Atatürk Endüstri Meslek Lisesi, Zamana Karşı Takım Klasmanı’nda 00:52:01’lik dereceyle turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Ferdi ve takım yarışmalarında Meslek Liseli sporcuların başarısı dikkatleri toplamayı başardı.
Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar gerçekleştirilen törenle verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku