banner175
Denizlispor 52 yaşında
Başkan Mustafa Üstek, kulübün kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Üstek'in mesajında, "Bundan 52 yıl önce Dr. Samim Gök başkanlığında kurulan, tarihi boyunca pek çok başarıya imza atmış yeşil-siyahlı kulübümüzün 52'nci yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Unutulmamalıdır ki Denizlispor bu şehrin en önemli değerlerinden biridir. Bu şanlı kulübümüzün en büyük değerleri olan taraftarlarımızın ve camiamızın dört gözle beklediği başarılar en yakın zamanda gelecektir. Tüm Denizli halkının kulübümüzü tek yürek olarak desteklediği ve şanlı tarihimizdeki başarıların yeniden yakalanacağı günleri sabırsızlıkla bekliyor, bu başarıların üstüne çıkıp daha güzel günler göreceğimize yürekten inanıyorum" dedi.
 
 
YEŞİL CEPHE’DEN ÇAĞRI
Taraftar grubu Yeşil Cephe de Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bir kutlama programı organize etti. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı boyunca ellerinde bayraklarla gelenleri karşılayacak olan grup, iftara gelecekler için de bölgedeki esnafla anlaştı. Gruptan yapılan açıklamada, herkesi ailesiyle birlikte şehrin takımının yeni yaşını kutlamaya çağrıdı.
 
 
KONGREDE İLK TARİH YARIN
Denizlispor'da genel kurulun ilk günü yarın. Denizli Atatürk Stadı Basın Toplantı Salonu'nda saat 14.00'te başlaması gereken kongrede yasal çoğunluğun sağlanması zor olduğu için genel kurulun 3 Haziran Pazar günü aynı salonda aynı saatte yapılması bekleniyor. Henüz başkan adayının çıkmadığı yeşil-siyahlılarda yeniden aday olmayacağını açıklayan Mustafa Üstek'i ikna etme çalışmaları sürüyor.
Denizli - DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku