banner175
Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atila, istifa etti
Atilla, yaptığı açıklama ile istifasını duyururken, kendisine ve Denizlispor’a destek olanlara teşekkür etti. Atilla’nın istifa mesajı şöyle:
Yaklaşık sekiz yıldır büyük bir şerefle yapmış olduğum Denizlispor yönetim kurulundan ailevi nedenlerden dolayı istifa ediyorum. Bu süreçte bana sınırsız destek veren başta eşim olmak üzere tüm aileme sonsuz teşekkürler ediyorum. Denizlispor’un özellikle en zor günlerinde desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan bey olmak üzere tüm protokolümüze sonsuz teşekkürler ediyorum. Birlikte görev yaptığım ve bugüne kadar bu şanlı kulübe destek veren, hizmet eden tüm kulüp başkanlarıma ve yönetim kurulunda görev yaptığım arkadaşlarıma, birlikte çalıştığım tüm kulüp personellerine, tüm teknik direktör ve ekiplerine, sportif direktörlerimize sonsuz teşekkürler ediyorum.
 
Özellikle bu sezon şahsıma ve bu şanlı taraftara yıllardır özlenen şampiyonluğu yaşatan kadromuz başta olmak üzere şimdiye kadar şanlı Denizlisporumuza hizmette bulunan tüm futbolculara sonsuz teşekkürler ediyorum. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadığım ve en zor durumda bile şahsımdan ve kulübümüzden desteklerini esirgemeyen, en zor deplasmanlarda ve en zor maçlarda sınırsız destek olan eşşiz taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu kulübe gönül veren, destek olan kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza , özellikle kapısını çaldığım hiç boş çıkmadığım ve hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen ve bağışta bulunan tüm iş adamlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Hizmette bulunduğum sürede sizlerle bir bütün olduk, sizlerle bir aile olduk. Bu şerefi bana yaşattığınız için tüm Denizli'ye sonsuz teşekkürler ediyorum. Hakkınızı helal ediniz. Benden yana da helal olsun.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku