banner175
Denizlispor Başkanı Ali Çetin: İstifa etmeyeceğiz
Çetin, “İstifa söylemi onların kendi düşünceleri. Burada bizim düşüncelerimiz önemli. Onların söylemesiyle biz istifa falan etmeyiz. Biz dimdik işimizin, görevimizin başındayız. İstedikleri kadar bağırabilirler. İleride biz onlara maçları kazandırınca da o işin tersine döneceğine inanıyorum. Hepsi bizim kardeşimiz. Karda, kış da bizi bu güne kadar taşıdılar. Hiç yalnız bırakmıyorlar. Bunlar olacak. Doğal karşılıyorum. İnşallah maçları kazanmaya başlayınca onlarla yine sarmaş dolaş devam ederiz” dedi.
 
“TOPARLANACAĞIZ”
 
Takıma ve teknik heyete güvendiklerini belirten Çetin, “Kendi sahamızda yenilmek kötü. İnşallah önümüzdeki maçlarda toparlayacağız ve iyi yerlere geleceğiz. Ufak tefek seslerde çıkmaya başladı. Çok da önemli değil. Haklı insanlar. Galip gelmeye herkesten çok biz istiyoruz. Artık bir an önce toparlanıp önümüze bakmamız gerekiyor. 3 futbolcumuz yok. 2 golcümüz sakat, Sapunaru kart cezalısı olduğu için oynayamadı. Hepsi üst üste gelince maalesef böyle bir durum oldu. Yinede oyuncularımız canla başla mücadele etti. İnşallah toparlayacağız” ifadelerine yer verdi.
 
BURAK ÖZSARAÇ: NELER OLUYOR ANLAMIYORUM!
 
Sportif direktör Burak Özsaraç, taraftarın yönetimi istifaya çağırması ve takımı alkışlı protestoyu değerlendirdi. Özsaraç, “Bilmiyorum. Nler oluyor anlamıyorum. Erken tepki geldi. Takıma destek olmak lazım. Yönetime tepkiyi de hiç anlamıyorum. Başkan cebinden para veriyor. Geçen sene de cebinden para vererek bu takımı çıkardı. Neler oluyor anlamıyorum” diye konuştu. Kaynak: www.denizlispor20.com
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku