banner175
Denizlispor Başkanı Üstek: 'Kongrede adaylar olacak'
Perşembe günü yapılacak seçimde birden fazla başkan adayının çıkacağını belirten Üstek, "Adaylarımız var ama ben yokum. Aday olacaksam zaten kongre kararı almazdım. Bir başkası bayrağı devralacaktır. Artık kulüp başkanlığı yapmak sağlığımı olumsuz etkiliyor, stresi kaldıramıyorum" dedi. 
 
Genel kurulda aday çıkmaması halinde ise kendi içlerinden birinin başkanlık görevini devralacağını ifade eden Mustafa Üstek, "Ben yönetimde devam edecek olsam dahi başkanlık görevini yapmam. Aramızdan biri başkan olur ve ben de desteğimi veririm. Maddiyatı da karşılarız" ifadelerini kullandı. 
 
Üstek, ulusal kulüp lisansı konusunda da açıklama yaparak, "Pazartesi günü 3 puanımızın silinmemesi için 1 milyon TL ödeme yapacağız. Camiadan destek alacağız" cümlelerini kurdu. 
DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku