banner175
Denizlispor Başkent'te zirve yarışında
Eryaman Stadı'nda Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü saat 19.30'da çalacak. Sıralamada 67 puanla birinci basamakta yer alan Gençlerbirliği, sahadan galibiyet ya da beraberlikle ayrılırsa bitime 2 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyecek. 63 puanlı Denizlispor, en yakın takipçisi Hatayspor'un dün Boluspor'u 4-1 yenip 61 puana yükselmesinin ardından Ankara'da galip gelse dahi Süper Lig turunu haftaya bırakacak.
 
Teknik Direktör Yücel İldiz, Süper Lig yolunda çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Gençlerbirliği'nin güçlü bir ekip olduğunu ifade eden İldiz, "Evimizde hesapta olmayan puanlar kaybettik, telafileri deplasmanlarda yaptık. Gençlerbirliği deplasmanında da mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Kazanıp bitime 2 hafta kala büyük avantajı yakalamak istiyoruz. İyi hazırlandık, mücadelemizi güzel bir şekilde vereceğiz" dedi. Sezonun ilk yarısında Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma beraberlikle sona ermişti. Ankara'da Denizli'yi 2 bin taraftar destekleyecek.
 
DENİZLİSPOR
Stackhowiak - Alperen, Furkan, Abdulkerim, Keremcan, Deniz, Aissati, Recep, Ziya, Burak Çalık, Mehmet
DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku