banner175
Denizlispor'da görkemli şampiyonluk kutlaması
Tam 9 yıl sonra Süper Lig'e geri dönen yeşil-siyahlılar Atatürk Stadı'nda görkemli bir şampiyonluk kutlaması organize etti. Kutlamaya, Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri, Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile eski başkanlar Yurdal Duman, Zafer Katrancı, Mustafa Üstek, ilçe belediye başkanları  ve yeşil-siyahlı taraftar katıldı.
 
BÜYÜK SEVGİ SELİ
Kutlamada, şampiyonluk sevinciyle kapalı tribünü dolduran yaklaşık 5 bin yeşil-siyahlı taraftar, Teknik Direktör Yücel İldiz ve futbolculara tezahüratlar yaptı. Başkanı Ali Çetin ve yöneticiler, seremoni öncesi coşkulu taraftarları selamladı. Muhteşem bir atmosferin oluştuğu kupa seremonisinde, tek tek çağrılan Denizlisporlu futbolcular ve teknik heyet, sahanın ortasına kurulan platformdaki yerlerini aldı. TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, yeşil-siyahlı ekibe şampiyonluk kupasını takdim etti. Taraftarlar, hep bir ağızdan 'Şampiyon Denizlispor' tezahüratları yaparken, takım kaptanı Mehmet Akyüz, meşaleler ve konfetiler eşliğinde şampiyonluk kupasını kaldırdı.
 


KUPAYLA FOTOĞRAF KUYRUĞU
Kupanın kalkmasının ardından tüm takım ve teknik heyet şampiyonluk kupasıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Seremoninin ardından yerel sanatçıların sahne aldığı konserlerle, yeşil-siyahlı taraftarlar şampiyonluğun tadını çıkardı. Platformda konuşma yapan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, zorlu bir süreci aşıp ligi şampiyon tamamladıklarını söyledi. Kente bu coşkuyu yaşattıkları için mutlu olduklarını belirten Çetin, "Söz verdik, sözümüzü tuttuk. Sizlere bu sevinci yaşattığımız için çok mutluyuz. Önümüzdeki yıl ligi ilk 5 sıra için mücadele edeceğiz. Denizlispor için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 
ZOLAN'DAN DESTEK SÖZÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin en önemli markası olan Denizlispor'a Süper Lig'de de desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Denizlispor'un Süper Lig'e çok yakıştığını belirten Başkan Zolan, "Hep birlikte 'O sene bu sene' dedik. Camia olarak inandık ve başarıya ulaştık. Bu coşkuyu çok özlemişiz. Denizlispor, Süper Lig'e çok yakışacak. Başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.
Deniz TOKAT - Ramazan ÇETİN / DHA
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku