banner175
Denizlispor'da harekat başladı
İldiz iç ve dış transferde listesini başkan Ali Çetin'e sundu. Süper Lig'de güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen ve transfere 70 milyon TL bütçe ayıran Ege ekibinin, Ankaragücü'nden golcü Dever Orgill, Almanya'nın Berliner AK takımından ön libero Tolcay Ciğerci ve Fortuna Köln'den orta saha Okan Kurt'la ilgilendiği ifade edildi. İldiz'in bu 3 oyuncuyu mutlaka kadroda görmek istediği belirtildi. 
 
AISSATI'DE SORUN VAR 
Dış transferde nokta atışı yapmak isteyen Denizlispor'un sözleşmeleri biten oyuncularıyla da bire bir masaya oturmaya başladığı vurgulandı. Mevcut kadrosunda mukaveleleri süren sadece 7 futbolcusu kalan yeşil-siyahlıların İsmail Aissati ile anlaşamadığı kaydedildi. Fas asıllı Hollandalı on numaranın Süper Lig için Denizlispor yönetiminden yıllık 500 bin Euro istediği öğrenildi. Takımın en istikrarlı futbolcularından olan Aissati'ye yurt içi ve dışından birçok teklifin geldiği ileri sürüldü. Ali Çetin'in önümüzdeki günlerde Aissati ile bir kez daha görüşeceği açıklandı. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku