banner175
Denizlispor'da ikinci Üstek dönemi
Zor bir dönemde görevi devraldıklarını belirten Denizlispor Başkanı Üstek, "Göreve geldiğimizde futbolculara 4.5 milyon lira borç vardı ve tüm gelirler temlikliydi. Kulübün borcunun kayıtlardakinin çok üstünde olduğunu gördük. Çünkü gösterilen borçlar sadece ana parayı yansıtıyordu. Büyük zorluklara göğüs gerdik. TFF ve FIFA'daki tüm dosyaları çözdük. Kulübümüzün şu anki borcu 24 milyon lira. Bunun üstesinden gelebiliriz" dedi.
 
Mustafa Üstek başkanlığındaki Denizlispor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
 
Taner Atilla, Necip İrdem, Mahmut Akarsu, Hikmet Olgun, Ferhat Yıldırım, Mehmet Uz, Hasan Önder, Özay Tanrıverdi, Osman Zorlu, Ferhat Demirten, Ünal İncegür, Savaş Tetik, Recep Dayı, Ali Yörümez, Yüksel Turan, Uğur Coşkun, Feridun Fikri Akyol, İhsan Niyaz ve Hakkı Pekdemir. DHA / Denizli
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku