banner175
Denizlispor'da kritik zirve
Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve sivil toplum kuruluşlarının katıldığı toplantıda Denizlispor'un durumu masaya yatırıldı. Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla da toplantıda hazır bulunarak son durumu protokole anlattı.
 
Toplantıda kongre öncesi çözüm arayışlarının yanı sıra fikir alışverişinde bulunulurken Mustafa Üstek'in göreve devam etmesi yönünde görüş birliğine varıldı. Önümüzdeki haftaya kadar 1 milyon TL civarında eski borç ödemesi yapamazsa TFF Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyemeyip 3 puanı silinecek Horoz'da yönetime mali katkı da sağlanacak. 20 Eylül'de yapılacak kongrede 20 artı başkan olarak oluşması beklenen yönetim kurulunun üye sayısı aşağıya çekilecek.
DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku