banner175
Denizlispor'da Mehmet Akyüz'ün TFF'ye gitmesinin şoku yaşanıyor
Yeşil-siyahlıların geçen sezon elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 33 yaşındaki futbolcu, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle kulübe Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aracılığı ile ihtarname çekti. Geride kalan sezonda 34 maçta 15 gol atan ve Denizlispor'la 1 yıllık daha mukavelesi bulunan deneyimli forvetin TFF'ye gitmesi taraftarları şoke etti.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, "Kulüp olarak alacak olduğumuz paralar var. Paramız gelsin, futbolcularımızın alacaklarını hemen ödeyeceğiz. Böyle bir hadisenin yaşanmasına üzüldüm. Biz borçlarımızı zaten ödeyeceğiz. TFF'ye başvurmaya gerek yoktu. Biz de isteriz bir an önce paraları dağıtalım. Bu kulüpte kimsenin alacağı kalmayacak. Söz konusu paralar ödenmeyecek meblağlar da değildir. Alacaklı olanlardan sadece biraz daha zaman istiyoruz" dedi.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku