banner175
Denizlispor'da Özköylü sabır istedi
Sezonu bu pazar günü Gazişehir Gaziantep'i ağırlayacağı maçla açacak yeşil-siyahlılarda takımın yıllardır her sezon alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğini ancak bu sene daha farklı olacağını ifade eden Özköylü, "Başkanımız ve yönetimimiz büyük fedakarlıkla transferleri yaptılar. Aralıklı katılan arkadaşlarımız oldu. Takımın biraz sabır ve zamana ihtiyacı var. 2-3 hafta içinde tam olarak takım oluruz. Kimse endişelenmesin, iyi bir Denizlispor izlettireceğiz" dedi.
 
Osman Özköylü, fikstürün zorlu olduğunu ve ilk 6 haftanın sancılı geçeceğini açıkladı. Denizlispor'un çalıştırıcısı, "İlk 6 hafta rakiplerimiz çok güçlü. Bu periyot zorlu geçecek. Ancak bu biz güçsüzüz demek değil. Rakiplerimiz ciddi transferler yapıp ciddi kaynaklar aktardı. Ancak neticede onlar da 11 kişi sahaya çıkıyor biz de. Şu an hedef belirlemek zor fakat yukarılara oynayan bir takım olacağız" diye konuştu. 
 
Özköylü, Gazişehir Gaziantep'i Denizli'de yenerek lige moralli başlamak istediklerini de sözlerine ekledi. Defansa ve forvete takviye arayışlarını sürdüren Denizlispor'da Mbamba sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku