banner175
Denizlispor'da temliklere 11 milyon TL gitti
Başkan Yardımcısı Engin Şahin, şu ana kadar kulübün kasasına giren 11 milyon TL'yi temliklere dağıttıklarını ve 1 kuruş para alamadıklarını söyledi. Sadece bağışlarla gelir elde ettiklerini anlatan Şahin, "Elde edeceğimiz paraları da temliklere aktaracağız. Bize bir kuruş kalmadı. Başkanımızla birlikte maddi sıkıntıları çözmek için her gün bağış topluyor, satışlar yapıyoruz" diye konuştu. 
 
En az 3 transfer daha yapmak istediklerini vurgulayan Engin Şahin, "Bakary Sako transferi kesinlikle olmamıştır. Şimdi kanat başta olmak üzere 3 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Eğer fiyatta anlaşırsak 3-4 gün içinde futbolculara imza attırmış oluruz. Hata yapmak istemiyoruz, titiz davranmalıyız. Ligin başında evimizde Galatasaray ile oynayacağız. Takımın hazır olması için uğraşıyoruz. Eksikliklerimizi bir an önce tamamlayacağız" cümlelerini kullandı. 
DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku