banner175
Denizlispor'da yeni transferler görücüye çıktı
Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Başkan Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem, Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ali Yürümez, Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Mustafa Demirkollu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Yıldırım da katıldı.
 
Başkan Üstek yeni sezonun hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Camiamız adına iyi bir sezon geçirip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Her yıl düşme korkusu yaşayan kulübümüzün bu yıl şampiyon olması için maddi manevi elimizden geleni yaptık. Birkaç transfer daha yapabiliriz" dedi. Osman Özköylü ile kadroya dahil edilen Tisdell, Mbamba, Seddar, Deniz, Gökhan Süzen, Burak Altıparmak, Cenk Güvenç, Burak Çalık, Abdülkerim, Furkan, Alperen, Recep Niyaz, Stackhowiak, Muhammed Himmet, Aissati, Mustafa Teke, Ali Eren, Asım, Mustafa Özgür düzenlenen törenle tanıtıldı. Yeşil-siyahlılar, sezon açılış etkinliğinde yarın saat 19.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda Afjet Afyonspor ile karşılaşacak.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku