banner175
Denizlispor - Gençlerbirliği maçından notlar
Maç öncesi iki takım arasında centilmenlik tablosu oluştu. Denizlispor taraftarları, hem Gençlerbirliği kafilesini hem de kırmızı-siyahlı taraftarları çiçeklerle karşıladı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, böyle önemli bir maç öncesi Denizli'de kendilerine gösterilen misafirperverliğe teşekkür etti.
 
Yeşil siyahlılarda sakatlığı bulunan Alperen'in yerine Furkan ilk 11'de forma giydi. Ligde daha önce Eskişehirspor maçında oynayan Furkan, bu sezon ilk kez 11'de şans buldu. 
 
Denizlispor camiası, maçtan önceki gece gittiği bir eğlence mekanında yaşanan kavgada hayatını kaybeden taraftarlardan Haydar Varan'a ağladı. Yönetim, Varan için başsağlığı mesajı yayınlarken futbolcular da karşılaşmaya kollarında siyah bantla çıktı.
 
Bazı taraftarlar ilk yarı bitmesine rağmen tribüne giremedi. Yeşil Cephe facebook hesabından yetkililere seslenip duruma çözüm bulunmasını istedi.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku